Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport, kultúra, rendezvények képes leírás - Somoskő.tlap.hu
részletek »

Sport, kultúra, rendezvények - Somoskő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: somosko.tlap.hu » Sport, kultúra, rendezvények
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dobroda zenekar

Dobroda zenekar

Zenekarunk 2007 májusában alakult Salgótarjánban. Célunk, hogy megőrizzük, ápoljuk a magyarság népzenei kincsét, mely évszázadok alatt alakult ki és nem csak Európában, de a világ minden részén szeretik és szívesen hallgatják sajátos hangzásvilága miatt. A zenekar tagjai tapasztalt zenészek, akik sok zenésszel játszottak már együtt megannyi táncegyüttest kísérve az évek folyamán. Elsősorban Erdély és szűkebb hazánk - a Palóc vidék - zenéjét játszuk, de természetesen más tájegységek népdalait is ismerjük és szeretjük. Mindeközben folyamatosan igyekszünk új zenei anyagokkal bővíteni ismereteinket.

Európa-nap Somoskő

Európa-nap Somoskő

A magyarországi Europe Direct-irodák az Európa-nap alkalmából az ország 15 pontján egész napos programokkal várják a családokat május 5. és május 12. között. Somoskő, 2012. május 05. Vigalom, karnevál, sokadalom

Könyvbeszerzés a környéken - Antik-Vár

Könyvbeszerzés a környéken - Antik-Vár

Ön akár könyvet keres, akár elad, garantáljuk, hogy itt nem fog csalódni! Az Antik-Várban rengeteg új és használt, valamint értékes antik könyvek között válogathat! A megrendelést gyorsan teljesítjük, ha pedig eladnivaló könyve van, azt megvásároljuk!

Síelés Szilváskőn

Síelés Szilváskőn

Szolgáltatások: Büfé, melegedő, vendégház a pálya mellett, esti világítás a sípályán Szerviz a közelben, de gyorsjavítás a helyszínen megoldható. Oktatás elsősorban gyerekeknek. Elsősegélynyújtás van, mentő hívható. Látnivalók a környéken: Somoskő és Salgó vára Szilváskő bazaltoszlopok geológiai képződmények turistaösvények, kirándulóhelyek Sí versenyek: helyi: Szilváskő kupa, Városi tömegsportnap megyei: diákolimpia selejtező, megyebajnokság

Várfesztivál 2012.

Várfesztivál 2012.

Várfesztivál 2012. Három vár Terád vár, Somoskő - Salgó - Fülek. Somoskő, Salgó, Fülek várai és a környék többi települése június 22-24 között hívja és várja az érdeklődőket számos színes programmal, gasztronómiával, kiállítással.

XV. Nógrád Nemzetközi Folklór Fesztivál

XV. Nógrád Nemzetközi Folklór Fesztivál

Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége - CIOFF 2010. évi fesztiválok A történelmi Nógrád megye településein zajló, közel egy hetes folklór rendezvénysorozat több mint 40 magyar és külföldi együttes részvételével kerül rendszeresen megrendezésre. A fesztivál a térség legszínvonalasabb - a CIOFF védjegye alatt szervezett rendezvénysorozata.

Tuti menü